Wie?


BordBekijk het eens anders!

 

De oprichter en drijvende kracht achter Bekijk het eens anders is Petra Sonderman.

Petra heeft meer dan twaalf jaar all round ervaring op het gebied van Human Resources in zeer complexe organisaties. Daar heeft zij haar expertise van zowel personeel en arbeid als de financiële administratieve aspecten succesvol in de praktijk gebracht.

Petra heeft diverse opleidingen op gebied van Personeel & Arbeid (o.a. HBO Personeelsmanagement en PDL) gevolgd. De opleiding Bedrijfsadministratie heeft de basis gelegd voor haar financiële, organisatorische en analytische kracht. Tevens heeft Petra haar diploma voor NLP Master Practioner Coach behaald. Hiermee heeft zij haar inzicht in menselijke processen verscherpt; NLP stelt haar in staat om de ‘menselijke’ kant van personeelsbeleid nog beter aan te sluiten op de ‘harde’ kant.

Petra’s open, positieve karakter maakt haar tot een gewaardeerde interim-collega. Met haar gevoel voor humor en pragmatische kijk op zaken is zij snel thuis bij opdrachtgevers. Petra is daarnaast flexibel, eerlijk en resultaat- en oplossingsgericht.

Bekijk het eens anders dankt de naam aan het vermogen om zaken, vooral waar het mensen betreft, van een andere kant te benaderen. Bijvoorbeeld: ‘de beste oplossing is niet snelste, maar die met meeste draagvlak’. En: ‘wellicht omslachtig, maar als uw personeel er blij mee is, dan is drie keer linksaf ook rechtsaf’. Met die visie helpt Bekijk het eens anders haar opdrachtgevers met waar mogelijk minder kosten of budgetneutraal een betere en succesvollere werkgever te worden.

Meer informatie; http://nl.linkedin.com/in/petrasonderman